Datum konání: Pátek, 12 listopad 2010
Město Bzenec Vás srdečně zve na
BZENECKÉ SVATOMARTINSKÉ
SLAVNOSTI
ve dnech 12. – 13. listopadu
2010.
PROGRAM:
pátek 12. listopadu 2010:
17:00 – 24:00 |
Svatomartinská ochutnávka vín |
Program je situován do sklepních prostor pod
sokolovnou s možností ochutnávky mladých vín místních vinařů a
firem.
Bude zde možno vína nejen ochutnat, ale i zakoupit.
K poslechu, tanci a zpěvu bude hrát cimbálová muzika.
V ceně jednotné vstupenky Kč 225,– na osobu
je sklenička, katalog, 6 kupónů pro ochutnávku vzorků mladých vín
a poukaz na odběr jednoho jídla ze speciálního SVATOMARTINSKÉHO MENU,
které pro Vás bude připraveno v Restauraci Sokolovna viz níže.
sobota 13. listopadu 2010
14:00 – 15:30 |
tažení Napolenského vojska městem |
16:00 – 24:00 |
Svatomartinská ochutnávka vín |
17:00 |
svěcení mladých vín |
20:00 |
vinařská „SUPERSTAR“ výstavy |
Po celou dobu výstavy bude hrát k poslechu,
tanci a zpěvu cimbálová muzika.
V ceně jednotné vstupenky 225,–
Kč/osobu je:
- sklenička,
- katalog,
- 6 kupónů pro ochutnávku vzorků mladých vín
- a poukaz na odběr jednoho jídla ze speciálního Svatomartinského menu,
které pro Vás bude připraveno v restauraci Sokolovna.
Svatomartinské menu:
- pečené kachní stehno, zelí, knedlík (brambor)
- husí prsíčka pečené, červené zelí, knedlík (brambor)
- smažená kachní játra, vař. brambor, tatarská omáčka
- pečené vykostěné koleno, chléb, hořčice, křenex
Pro hladký průběh při vydávání jídel, (aby se zabránilo dlouhému
čekání a frontám v restauraci) bude na vstupenkách vyznačen čas, kdy je
možno jídlo odebrat. Část menu bude vydávána i ve sklepních prostorách.
Hlavní svatomartinské menu je zabezpečeno pro 550 osob, pečené kachní
stehno (350 ks) a husí prsíčka pečené (200 ks) obě s přílohou.
Předprodej vstupenek od 25. října
2010 u informátora MěÚ (tel.: 518 / 306 411).
Srdečně zvou
pořadatelé!
Oficiální plakátek s programem
ve formátu PDF naleznete ZDE.
Oficiální plakátek
s historií Bzence za napoleonských válek ve formátu PDF
naleznete ZDE.
Oficiální reklamní plakátek
ve formátu PDF naleznete ZDE.